Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (3.59 secunde)
Organizatia de Tineret a PNL, precum si deputatii liberali Rares Manescu si Mihaita Calimente intentioneaza sa depuna un proiect de lege prin care comunismul sa fie declarat ilegal, iar organizatiile, simbolurile si doctrinele comuniste sa fie interzise prin lege.
Borbely Karoly, presedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, a declarat ieri ca la nivel national exista in prezent 195 de tabere din care unele sunt date in concesiune ori chirie unor firme.
Tinerii social-democrati au decis ca, la Congresul PSD, sa propuna modificarea statutului, in sensul ca reprezentantii organizatiilor de tineret si de femei sa faca parte din structurile de conducere ale partidului la toate nivelurile, iar presedintele TSD sa aiba functia de secretar general al PSD.
El i-a recomandat colegului sau deputat "sa o lase mai moale cu discutiile despre tineret si cu rachetele lansate in presa ".
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a precizat ca la solicitarea Organizatiilor de Tineret si de Studenti s-a luat decizia retragerii sprijinului politic celor trei deputati, acestia fiind astfel sanctionati pentru actiunile si declaratiile lor din ultimele zile, care a€žau afectat imaginea partiduluia€œ.
Printre celelalte persoane cuprinse in aceasta cercetare s-ar numara Doru Giugula, Dan Darabont si Vlad Dumitrescu, seful organizatiei de tineret a PSD Bucuresti.
Ponta a aratat ca saptamana trecuta Biroul Executiv al Organizatiei de tineret a PSD l-a votat sa candideze pentru functia de secretar general al partidului si intentioneaza sa faca acest lucru.
Unul dintre posturile de secretar de stat, in problem de tineret, a fost ocupat, marti, de Razvan Bobeanu, secretar general al tineretului social-democrat.
El a precizat ca votul organizatiei de tineret si al tinerilor “va fi numai pentru acela care le acorda o sansa in partid“.
Alegerile in cadrul Organizatiei de Tineret a PSD Constanta au adus, la sfarsitul saptamanii trecute, nu doar reconfirmarea pe post a presedintelui George Visan, ci si o "improspatare", dupa cum au declarat pesedistii.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat, ieri, ca aproximativ 50 de tabere de tineret vor ramane in administratia MTS, iar restul vor trece la consiliile locale.
De asemenea, la insistentele lui Victor Ponta, mandatat de tineretul pesedist, se propune ca pentru membrii organizatiilor de tineret limitele de vechime sa se reduca la jumatate.
Nu venea chiar din neant, fara experienta politica, dar era consacrat, mai ales, in miscarea de tineret; iar la inceput a fost privit cu o anumita retinere ca nu va avea forta necesara.
Ne ajuta, ne aduce un spor de electorat mai in varsta, dar care oricum e fanul PSD, dar, pe de alta parte, ne ia din tineret, din populatia activa, care respinge comunismul si metodele si, mai ales, prelungirile de dupa 1990 ale comunismului.
Celelalte numiri se refera la Kerekes Gabor - vicepresedinte executiv pentru economie si integrare europeana, Kovacs Peter - vicepresedinte executiv pentru diaspora, Lakatos Andras - vicepresedinte executiv pentru probleme sociale si tineret, Szep Gyula - vicepresedinte executiv pentru cultura si culte, si Veress Ernod, vicepresedinte executiv pentru administratie publica locala.
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PDL Botosani, Marian verenciuc, a fost dat afara din partid. Asta dupa ce acesta a fost trimis in judecata pentru ca ar fi trimis fete in Grecia, la prostitutie.
Hrebenciuc si Ponta nu dezerteaza Pesedistii moldoveni, la fel ca si organizatia de tineret a PSD, sunt departe cei mai mari perdanti ai alegerilor de la congres.
Romeo Nicoara are doar un autoturism Opel Liberalul Romeo Nicoara, secretar de stat pe probleme de tineret la Cancelaria primului ministru, este cel mai sarac dintre satmarenii din Guvern.
De asemenea, presedintele CSL din PNL, Claudia Benchescu, s-ar mai afla in discutii pentru a deveni candidat la europarlamentare, ea beneficiind de sprijinul organizatiei de tineret a PNL.
Acestia, impreuna cu tripleta din fruntea partidului, cu vicepresedintii si cu liderii organizatiilor de femei si de tineret, precum si cu presedintele Consiliului National ce va fi ales astazi vor forma BPN al PSD.
google-analytics.com